ИндексВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход

Share | 
 

 Свръхестествено или новият-стар сериал...

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
arween44
Админ
Админ
avatar

Брой мнения : 1166

ПисанеЗаглавие: Re: Свръхестествено или новият-стар сериал...   Пет Ное 19, 2010 2:56 pm

Николко нещица които трябва да знаем за Дийн:

1. Оръжията не убиват демони. Дийн Уинчестър убива демони.
2. Няма йерархия при демоните. Само списък от демони, на които Дийн Уинчестър е разрешил да живеят.
3. Когато Дийн Уинчестър бил в гимназията учителят му по английски му дал да напише есе: "Какво е смелост?". Дийн Уинчестър получил 6+, защото написал само думите "Дийн Уинчестър" и веднага го предал.
4. Главният износ на Дийн Уинчестър е секса.
5. Дийн Уинчестър не ловува, защото ловът включва въможността от провал. Дийн Уинчестър убива.
6. Когато Торбалан ляга да спи всяка нощ, проверява гардероба си за Дийн Уинчестър.
7. Дийн Уинчестър не чете книги. Той ги зяпа, докато не получи информацията, която иска.
8. Ако Дийн Уинчестър закъснява, шибаното време по-добре да се забави.
9. Дийн Уинчестър може да затвори въртяща се врата.
10. Сълзите на Дийн Уинчестър лекуват рак. Жалко, той никога не е плакал.
Не, чакай. Това беше Чък Норис.
Добавка: Дийн Уинчестър е лекувал рак и е изглеждал дяволски добре, докато го прави.
11. Ако един демон вижда Дийн Уинчестър значи всичко е наред. Ако не може значи е на секунди от смъртта.
12. Дийн Уинчестър трябва да поддържа лиценз за носене на прикрито оръжие във всички 50 щата за да си носи панталоните според закона.
13. Когато Дийн Уинчестър си плаща данъците, той праща празна бланка и прилага само снимка на себе си, приведен и готов да атакува. Дийн Уинчестър не трябва да плаща данъци, никога!
14. Дийн Уинчестър притежава най-страхотното лице за покер играч за всички времена. То му помогна да спечели Световните серии по покер през 1983 въпреки че в "ръката" му са само Жокер, карта от монополи "Излизаш от затвора", двойка кари, седмак спатий и зелена карта #4 от играта Uno.
15. Дийн Уинчестър не използва реплики за свалки , той просто казва: "Сега!"
16. Дийн Уинчестър може да говори за Бойния Клуб!
17. Времето не чака никого. Освен Дийн Уинчестър.
18. Дийн Уинчестър спи на нощна лампа. Не защото се страхува от тъмното, а защото тъмното се страхува от Дийн Уинчестър.
19. Исус притежава и носи гривна с надписа WWDWD. (КБНДУ - Какво би направил Дийн Уинчестър)
20. Кръговете в полята са начин на Дийн Уинчестър да каже на света, че понякога шибаната царевица трябва да лежи на земята.
21. Почистващите препарати могат да убият 99,9% от микробите. Дийн Уинчестър може да убие 100% от каквото, по дяволите, си поиска!
22. Дийн Уинчестър трябва да сортира прането си в 3 категории - цветно, бяло и петна от кръв.
23. Дийн Уинчестър всъщност е умрял преди 10 години, но нито един Жътвар няма смелостта да му каже.
24. Знакът за инвалиди на паркинга не показва, че това е място за хора с увреждания. Всъщност е предупреждение, че мястото принадлежи на Дийн Уинчестър и, че ще станете инвалиди, ако паркирате там.
25. Дийн Уинчестър веднъж изял 3 пържоли от по 2кг. за един час. Първите 45 мин. той правил секс със сервитьорката.
26. В момента Дийн Уинчестър води дело срещу производителите на "дъвка на метър". Дийн твърди, че "2 метра забавление" всъщност е запазената марка на неговия пенис.
27. Дийн Уинчестър не виси като кон...конете висят като Дийн Уинчестър.
28. Ръката на Дийн Уинчестър е единствената, която може да бие Роял Флош.
29. Дийн Уинчестър винаги има Блек Джек. Дори, когато играе Покер.
30. Дийн Уинчестър продал душата си на Дявола за хубавия си външен вид и несравними способности за лов. Малко след като сделката била завършена, Дийн гръмнал Дявола в лицето и си взел душата обратно. Дяволът, който оценява иронията, не се ядосал и признал, че трябвало да се досети. Сега играят покер всяка втора сряда от месеца.

+ добавка още 3:

1. Дийн Уинчестър не вижда мъртви хора, той ги прави да са мъртви.
2. Извънземните съществуват, те просто чакат Дийн Уинчестър да умре, за да атакуват.
3. Дийн Уинчестър e причината Уолдо да се скрие.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
arween44
Админ
Админ
avatar

Брой мнения : 1166

ПисанеЗаглавие: Re: Свръхестествено или новият-стар сериал...   Пет Ное 19, 2010 3:22 pm

Още няколко мистични легенди:

Коя е Кървавата Мери?

Трудно е да се даде отговор на този въпрос. „Искам да кажа, има над 50 версии коя всъщност е тя. Някои казват, че е вещица, други, че е осакатена съпруга, а има и още много истории.” Отмъстителният дух има много имена: Кървавата Мери, Кървавите Кости, Дяволската Мери, Мери Уорингтън и Мери Джейн са само част от тях. Някои предполагат, че Мери е самата Дева Мария, но без отмъстителната част. Други са точно на противоположното мнение, че Мери е самият Дявол, а може би дъщеря, съпруга или сестра на Сатаната!

Призоваването на Кървавата Мери

Точните изисквания за извършването на ритуала са доста разнообразни. Двата най-често срещани компонента са огледалото което трябва да се намира в тъмна стая и поварянето на определен текст няколко пъти. Някои казват, че Кървавата Мери се появява само на определени дни, други ритуали включват хвърляне на вода по огледалото, търкане на очи и държане на нож. Някои легенди твърдят, че ако преминеш покрай тъмно огледало, независимо дали си я призовал или не, КърваватаМери ще те спипа.
Има доста разновидности на фразите използвани в призоваването : „Кървава Мери”, „Кати появи се”, „(Не) Вярвам в Мери Уърт”, „Кърваво огледало” и „Кървава Мери държа детето ти”. Понякога призоваването изисква казването на светата молитва на обратно.
Някои ритуали включват запалени свещи, въртене в кръг или държане на ръце. Запалените свещи най-често се свързват с магията. Въртенето в кръг е част от древните вещерски ритуали. Държането за ръце предполага всички да изпитат едно и също призрачно присъствие ако има такова.

Кървавото Огледало

“Навсякъде из страната децата играят на Кървавата Мери и до колкото знаем, никой не е умрял от това.” Има най-различни версии какво причинява Кървавата Мери на тези които я призоват. Някои твърдят, че те издира с острите си нокти, други, че разкъсва лицето ти със зъби! В други разновидности на легендата, Кървавата Мери използва оръжие с което или те напада, убива или те кара да извършиш самоубийство! Понякога може дори да те затвори в огледалото. Кървавата Мери е известна още и с това, че избожда очите на жертвите си!
Понякога срещата не включва насилие. Може просто да мернете отражеието и в огледалото. Може дори да се съгласи, да отговори на въпросите ви към нея.
Понякога никой не се показва, а водата във ваната става кърваво червена или започвате да виждате белези по тялото си които въщност ги няма или започвате да получавате мрачни видения за бъдещето.

Фолклорът на Огледалото

“Има много предания за огледалата – че разкриват всичките ти лъжи, всичките ти тайни, че са истинското отражение на душата ти, ето защо е лош къснет да счупиш огледало”.
Голяма част от фолклора е посветен на огледалата, включитено вярването, че душата излиза от тялото и се появява във огледалото под формата на отражение. Това вярване подхранва най-разпространеното вярване за огледалата – счупиш ли огледало, чакат те седем години лош късмет. Много култури вярват, че счупилият огледало, прекършва и душата си. За да си върне нза болката от нараняването, душата носи на притежателя си седем години лош късмет. Римляните свързвали седен годишния лош късмет с вярването, че н всеки седем години живота се възобновява. Да счупиш огледало означава да отнемеш нечие здраве, а това не се възстановява нито в рамките на седем, нито на седемдесет години.
Някои култури вярват, че счупеното огледало е полиджба за наближаваща смърт в семейството. Свързването на огледалата със смърта подклаждат и вярванията, че душата може да остане в капана на огледалото. По тази причина на децата често се забранява да се поглеждат в огледалото докато не навършат поне една година. Огледалата се покриват по време на сън и болест, че докато се лута душата да не се хване в капана на огледалото и да не може да се върне в тялото. След смърт, огледалата също се покриват за да не се прикове душата към някое от тях и така да забави пътя си към светлината.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
arween44
Админ
Админ
avatar

Брой мнения : 1166

ПисанеЗаглавие: Re: Свръхестествено или новият-стар сериал...   Пет Ное 19, 2010 3:26 pm

и още


Произход на легендата

”Всяка градска легенда си има първоизточник. Място където всичко започва.” Както легендата за Мъжът с Куката така и легендата за Смърта на Приятелят водят началото си от истински престъпления. Не било необичайно за момче и момиче да отидат заедно на Алеята на влюбените за да натискат. Но това което може би не знаете е, че някои от тези тийнейджъри били хванащани беззащитни и убичани от неизвестен извършител. Наследството на тези новини около историите едва ли ще изчезнат скоро. Най-вероятно още дълго ще се разказват кървави истории за куки и стържещи звуци по покрива на колата.

Куката

Куката е градска легенда която се появява и става световно известна през 1950s. Има много варияции, но основната история е една и съща. Всичко започва когато едно момче завежда нищо не подозиращата си приятелка на Алеята на Влюбените за да се понатискат малко. Докато са там те чуват по новинитв за избягал от близката лудница убиец. Говорителката казва, че всички трябва да са нащрек за този луд мъж, който има кука на мястото на дясната си ръка. Момичето започва да се плаши особенно след като чува звук като от драскане по колата, но момчето настоява, че всичко е наред. Момичето започва да се дърпа и в крайна сметка момчето я закарва вкъщи. Когато пристигат в домът на момичето, то излиза от колата и започва да крещи истерично. Когато момчето излиза от колата той вижда кървава кука забита в покрива на колата. Мъжът с Куката явно е щял да стигне до тях през покрива ако са се били забавили още малко на Алеята на Влюбените.

Смъртта на Приятелят

Смъртта на Приятлят е още една градска легенда, която често се свързва с тази за Куката. Това е легендата използвана за база на епизода. Момиче и момче отиват на Алеята на Влюбените и паркират колата си под дърво. Започват да се натискат когато чуват странен звук идващ отвън. Момчето казва на момичето, че ще отиде да провери какво става и за всеки случай тя да остане в колата. Момичето се съгласява, докато е в колата започва да чува драскащи звуци по покрива на колата. В някои версии на легендата момичето остава вътре в колата, докато в други тя излиза отвън за да види какво причинява взуците. Поглеждайки назаг момичето вижда така ужасяваща картина, че косата и побелява от ужас. В американската версия на легендата момичето вижда приятелят си да виси обесен на дървото над колата а краката му едва да докосват капака. В европейския вариянт на същата легенда момичето вижда самият убиец да държи главата ан обезглавения си приятел с една ръка а с другата с юмрук или с кървава брадва да тропа по капака на колата. Първите документи по тази градска легенда са събрани през 1964 от студент в Униврситета в Канзас.

„Не се ли радваш, че не запали лампите?”

Тази градска легенда макар случващото се в епизода, няма нищо общо с Мъжът с Куката. Същноста и обаче е заложена в историята разказана в него. Легендата разказва за колежанка която връщайки се късно през ноща в общежитието си една вечер, намира съквартирантката си убита. Зависи коя градска легенда чуете: понякога се връща за пуловер, понякога за книга или просто да види какво става. В друга разновидност на легендата колежанката не е първата на местопрестъплението, там вече е полицията, която е оградила мястото. Друга варияция разказва как когато колежанката се връща късно в общежитието и намира всчики лампи загасени решава, че съквартирантката и спи. На следващата суртин с ужас открива, че приятелката и е брутално намушката и с кръвта и на тавана е изписано „Не се ли радваш, че ен запали лампите?”
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
arween44
Админ
Админ
avatar

Брой мнения : 1166

ПисанеЗаглавие: Re: Свръхестествено или новият-стар сериал...   Съб Ное 20, 2010 12:22 am

Тази снимка трябва да е тук,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО inlove

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
arween44
Админ
Админ
avatar

Брой мнения : 1166

ПисанеЗаглавие: Re: Свръхестествено или новият-стар сериал...   Съб Ное 20, 2010 11:48 am

Хайдеееее,на новият епизод

http://zamunda.net/details.php?id=243419&hit=1
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
minka1
Админ
Админ
avatar

Брой мнения : 768
Местожителство : Somewhere over the rainbow ...

ПисанеЗаглавие: Re: Свръхестествено или новият-стар сериал...   Сря Ное 24, 2010 11:01 pm

Tова е супер яко!А това го гледах току - що

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
arween44
Админ
Админ
avatar

Брой мнения : 1166

ПисанеЗаглавие: Re: Свръхестествено или новият-стар сериал...   Съб Ное 27, 2010 2:03 pm

В почивка ли са братята,та няма нов епизод в Замунда? pripad
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
minka1
Админ
Админ
avatar

Брой мнения : 768
Местожителство : Somewhere over the rainbow ...

ПисанеЗаглавие: Re: Свръхестествено или новият-стар сериал...   Съб Ное 27, 2010 2:07 pm

Май другата седмица ще има. И е някаква почивка имат май buhahahahaha
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
arween44
Админ
Админ
avatar

Брой мнения : 1166

ПисанеЗаглавие: Re: Свръхестествено или новият-стар сериал...   Съб Дек 04, 2010 8:53 am

Е не е чесно,пак не намирам торента...
Минкееееееее,помооооощ off
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Свръхестествено или новият-стар сериал...   

Върнете се в началото Go down
 
Свръхестествено или новият-стар сериал...
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
KINGDOM :: Еnjoy yourself :: Забавления :: Кино, литература и още нещо-
Идете на: