ИндексВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход

Share | 
 

 Специално, за едно мило момиче

Предишната тема Следващата тема Go down 
АвторСъобщение
arween44
Админ
Админ
avatar

Брой мнения : 1166

ПисанеЗаглавие: Специално, за едно мило момиче   Вто Юни 01, 2010 8:58 pm

Тя ще се сети..........

Древно предание ни учи, че три неща не се връщат обратно – ВРЕМЕ, ДУМА, ВЪЗМОЖНОСТ. Три неща не трябва да губим – СПОКОЙСТВИЕ, НАДЕЖДА, ЧЕСТ. Три неща са най-ценни – ЛЮБОВ, УБЕЖДЕНИЯ, ДРУЖБА. Известната американска психоложка Сю Бишоп ни напомня: „Вашето решение не зависи от ролята, която играете в живота, от това какво очакват от вас околните, как вие си представяте, че трябва да постъпите. Ако игнорирате своите собствени права, вие не сте достатъчно уверени в себе си, вашето поведение е пасивно.”

Пасивност – съществително нарицателно от женски род, което ни отнема правото на действие, чисто теоретично. За по-дълъг период от време, обаче, и съвсем реално. Да не се оправдаваме, да действаме! И съществителното „пасивност” има своето място в нещата от живота, разбира се, но не и във важните моменти от него.

Източната философия има няколко основни правила в тази посока : „Ако сте решителни и непреклонни, очаква ви успех. Ако всичко пада от ръцете ви без никакъв резултат, не ви остава нищо друго, освен да изчакате по- благоприятно време, но не и да се отказвате. Не се треожете за нещата, които все едно нямате сили да промените.”

Никога не се отказвайте да търсите отговорите е финалният извод. Всеки има право на свободата да го направи, да не пречи и на другите да го правят. Колкото по-ясни са нещата, толкова по-спокоен е животът ни, защото илюзиите са съзнателна самоизмама, казват още древните източни мъдреци.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
????
ГостПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Нед Юни 06, 2010 2:37 pm

добави и "за едно мило момче " , че свят ми се вие thank you
Върнете се в началото Go down
Michael Forever
Потребители
Потребители
avatar

Брой мнения : 438
Местожителство : Силистра

ПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Нед Юни 06, 2010 10:09 pm

Брей кое е това момиче че чак специална тема има за него ! mj_smile
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
minka1
Админ
Админ
avatar

Брой мнения : 768
Местожителство : Somewhere over the rainbow ...

ПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Нед Юни 06, 2010 10:11 pm

hahaha
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
arween44
Админ
Админ
avatar

Брой мнения : 1166

ПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Нед Юни 06, 2010 10:12 pm

yes е това същото дет се пита кое е yes
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Michael Forever
Потребители
Потребители
avatar

Брой мнения : 438
Местожителство : Силистра

ПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Нед Юни 06, 2010 10:16 pm

Знаех си ама защо ли питах изобщо мерси за тази чест чак специална тема за мен ! thanks
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Michael Forever
Потребители
Потребители
avatar

Брой мнения : 438
Местожителство : Силистра

ПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Вто Юни 08, 2010 4:01 pm

гост написа:
добави и "за едно мило момче " , че свят ми се вие thank you

Ей това си е моята тема ,а пък ти колко си мил това вече е друг въпрос! haha
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
arween44
Админ
Админ
avatar

Брой мнения : 1166

ПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Чет Юни 10, 2010 8:20 pm

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Michael Forever
Потребители
Потребители
avatar

Брой мнения : 438
Местожителство : Силистра

ПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Съб Юни 12, 2010 8:33 pm

Това е прекрасно много хубаво е казано! eeh
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
arween44
Админ
Админ
avatar

Брой мнения : 1166

ПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Вто Ное 30, 2010 7:25 pm

Когато искаш нещо много силно,цялата вселена ти съдейства..

Здравей Любими,Не сме се срещали, но и двамата знаем, че ни има и се търсим. И двамата усещаме онова, трудно за описване чувство... и двамата знаем, че ще се открием. И двамата стрелваме остри и целенасочени погледи, към хората, които срещаме по пътя си, с надеждата, че някой път, че един ден погледите ни ще се срещнат и ще разберем... ще се познаем и тогава няма да е нужно нищо, освен да продължим да се гледаме, да разкрием душите си и да се отдадем един на друг.

И двамата ставаме сутрин и знаем, че денят ще е прекрасен, защото сме луди един по друг и защото пренасяме тази лудост в ежедневието си... лудостта, която наричаме „любов”, „споделеност” или просто лудостта на „сродните души”.

Познатите ни, ни наричат луди, защото не разбират това, което правим с теб... обичаме се, без да сме се срещали... когато сме тъжни, само мисълта за това, че се търсим ни кара да се усмихнем и да се чувстваме по-малко празни и по-уверени в правилността на избора ни... и двамата обичаме да гледаме звездите и знаем, че някъде на друго място на тази земя и другият прави същото. Знаеш ли, не искам да вярвам, че на някоя планета има роза, която ми се усмихва, защото единственото нещо, което искам да знам, е че някъде на тази планета теб те има и че също гледаш звездите.

Често затварям очите си и се опитвам да те видя... опитвам се да си те представя... не мога... не успявам да те визуализирам. Защо трябва да е толкова трудно? Знам, какво чувствам към теб и какво съм готова да дам, но не мога да те видя.

Често се питам, как ли изглеждаш... интересно ми е каква е усмивката ти и дали, когато се усмихнеш се образуват бръчици около очите ти?... имаш ли трапчинки?... какъв цвят са очите ти?... какво е усещането да съм в прегръдките ти?... кои са онези малки жестове и движения, които те правят уникален?... кои са мечтите ти, които мога да сбъдна?... как изглеждаш когато си ядосан... когато танцуваш... когато си влюбен... или когато спиш?

Знаеш ли, когато те открия, сигурно ще искам няколко часа, в които само да те наблюдавам... време, в което да запаметя всичко в теб.. да преброя бръчиците, около очите ти и да потъна в тях... знам, че ще ми ги дадеш, защото си наясно с всичките ми желания. Знам, че ме познаваш, независимо от това, че не сме се срещали... знам го, със същата увереност, с която усещам, с всяка част от себе си, че те има ...

Знаеш ли, любими, искам да ти кажа толкова много неща... искам за първи път да бъда напълно искрена с някого и знам, че мога да го направя само с теб. Знам, че ще ме разбереш и че ти също ще бъдеш искрен с мен.

Не искам да си мислиш, че съм съвършена... напротив, аз съм изключително грешна и имам много пороци. Не си мисли, че съм изключително красива или пък, че съм много интелигентна. Не съм. Аз съм един обикновен човек. Знаеш ли какво ме прави различна? То е същото, което прави и теб толкова различен, а именно че и двамата сме готови да направим всичко, за да се намерим и че гледаме в една посока... гледаме напред.

Не искам да те лъжа и ще ти кажа, че не съм ти била вярна. Имала съм други мъже в живота си. С някои от тях съм била истински щастлива, а други са разбивали сърцето ми и жестоко са се подигравали с чувствата ми. Някои са ме карали да се чувствам като принцеса, а други – като просякиня. Убедена съм, че знаеш за какво ти говоря, защото ти си изживявал същото. Паралелно сме вървели по един и същ път и сме учили едни и същи уроци. Научавали сме се да прощаваме, да обичаме, да превързваме сами раните си и да продължаваме напред.

Аз обаче не искам вече така... не искам да те нараняват, но понеже това е невъзможно, искам да превързвам раните ти и да те карам да се надсмиваш над тези, които са ти ги причинили, докато отмине билката, а после заедно да им простим. Искам и ти да правиш същото с моите рани.

Искам да разбера къде си, за да дойда и да те намеря. Искам да бъда смела и да спра да се страхувам... искам да ме научиш да бъда такава... пропуснала съм много неща в живота си, може би съм пропуснала и теб, защото докато сме се разминавали, съм плачела или пък съм се била скрила под циничната черупка, с която така умело отблъсквам всички, които ме питат защо съм тъжна.

Има нещо, което трябва да знаеш, защото аз го знам за теб... искам да знаеш, че вече не мога да живея без любовта ти и че искам да се открием... не знам как, не знам кога, но знам че ще го направим, защото и двамата го искаме. И двамата няма да позволим никой и нищо да разруши вярата ни в любовта и в нас самите... никой няма да ни разубеди... никой няма да ни накара да се съмняваме, че ще се срещнем и че заедно ще преоткрием всичко, което преди това сме видели и научили, докато сме били сами.

Знам, че си мислиш, че си слаб, но не си... аз също съм слаба, но знам, че и двамата се изправяме бързо и продължаваме напред... така сме се научили, защото винаги е трябвало да оцеляваме сами...

Знам, че се чудиш дали ще успееш да оцеляваш и да се развиваш, заедно с някой друг до себе си, след като си го правил цял живот сам... аз се питам същото, но сме длъжни да опитаме и знам, че ще успеем... знаеш ли защо ще го направим... защото сме единствените, които могат да накарат другия да повярва отново в любовта и да бъде вечно влюбен в нея...

Искам да те помоля само за едно... не искам да ме чакаш... не искам да си ми верен... не искам да се превръщаш в аскет...не искам да ми подаряваш звезди или вселени... искам да не спираш да ме търсиш, защото само така можем да се срещнем.

Аз ще ти обещая нещо... обещавам ти, че няма да спра да те търся и да вярвам в това, че ще се открием... обещавам ти, че ще бъда искрена и истинска... обещавам ти, че ще ти подаря единственото, което имам... ще ти подаря любовта си, такава каквато винаги съм искала да я подаря само на теб – чиста, неподправена и извираща от цялото ми същество.Не спирай да се усмихваш, Любими, защото така и аз няма да спирам да се усмихвам... приятни сънища и до скоро....
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Michael Forever
Потребители
Потребители
avatar

Брой мнения : 438
Местожителство : Силистра

ПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Сря Дек 01, 2010 8:54 pm

Прекрасно е много ми харесва! smile Дано някой ден да открия човека когото все още търся! eeh
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Natali
Потребители
Потребители
avatar

Брой мнения : 325

ПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Пет Дек 03, 2010 11:14 pm

Цитат :
Прекрасно е много ми харесва! Дано някой ден да открия човека когото все още търся!

Понякога човек не търси в правилната посока и прави грешка след грешка... понякога това отнема доста време докато осъзнаеш,че си в грешна посока... Всеки ден се вглеждай се в хората-в очите...там е отговора на въпроса кой е правилния път.Понякога може да ти се стори немислимо да е натам пътя...но вървай ми,това е правилния път по който ще откриеш човека който ще ти дава това от което се нуждаеш въртене на очи
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Gita
Админ
Админ
avatar

Брой мнения : 1344

ПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Пет Дек 10, 2010 1:51 pm

По някаква случайност днес реших да вляза тук и за моя изненада точно днес ми е писал някой.Ще отговоря-разминало ми е!Или по-точно беше преди да вляза и да разбера,че явно е имало защо да не го правя.Както и да е.
Тук съм точно заради едно мило момиче,може би единствената за която това място означава нещо.По нейна молба съм тук,но най-вече защото и дължа извинение,ако е моя вината,че всичко е съсипано.Поне така изглежда...Съжалявам,миличка!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://www.facebook.com/profile.php?id=100000077454004
Natali
Потребители
Потребители
avatar

Брой мнения : 325

ПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Пет Дек 10, 2010 5:29 pm

Цитат :
По някаква случайност днес реших да вляза тук и за моя изненада точно днес ми е писал някой.Ще отговоря-разминало ми е!Или по-точно беше преди да вляза и да разбера,че явно е имало защо да не го правя.Както и да е.
Тук съм точно заради едно мило момиче,може би единствената за която това място означава нещо.По нейна молба съм тук,но най-вече защото и дължа извинение,ако е моя вината,че всичко е съсипано.Поне така изглежда...Съжалявам,миличка!

Ще се оправи с общи усилия...точно затова сме частици от един пъзел...една ако липсва и не е цял пъзела... ще го поправим...не се отказвай...нали Майкъл казва така 373116
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
arween44
Админ
Админ
avatar

Брой мнения : 1166

ПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Пет Дек 10, 2010 6:35 pm

Стига Гита,
писах ти защото знам,че се чувстваш точно така както и аз.Не си сгрешила ти,аз съм.Оставям ви този път завинаги.Ето вратата ти е отворена.Заповядай,аз повече няма да ти преча.
Знаеш колко много те обичах,щом го искаш този форум толква много,ти го давам от все сърце.
Ще ми липсвате момичета.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Natali
Потребители
Потребители
avatar

Брой мнения : 325

ПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Пет Дек 10, 2010 10:04 pm

Цитат :
Стига Гита,
писах ти защото знам,че се чувстваш точно така както и аз.Не си сгрешила ти,аз съм.Оставям ви този път завинаги.Ето вратата ти е отворена.Заповядай,аз повече няма да ти преча.
Знаеш колко много те обичах,щом го искаш този форум толква много,ти го давам от все сърце.
Ще ми липсвате момичета.

Хайде стига...нещата не бива да излизат извън контрол...нали вие създадохте този форум за Майкъл.Нека не се съсипва всичко...всеки е вложил част от сърцето си тук,без значение в коя тема...Хората са различни и се вълнуват от различни неща,но не бива да се забравя основната идея-че е за Майкъл.Наистина,че в последно време има отклонения от основната тема и се наблягаше на други неща,но не е нещо непоправимо.Предлагам да включите в плейлиста повече песни на Майкъл и няколко други...все пак е форум основно за него.И ако може след Новата година да се върне образа на Майкъл там където показва дали има нови мнения.Нека не се заменя основната идея.Няма значение на кой е форума,само не го изтривайте,не ви разрешавам (заповядвам,нищо че не съм админ) Искам да влизате и да се включвате в темите които желаете...но все пак не забравяйте че е за Майкъл форума...има толкова теми за него,все в една ще може да се включвате редовно (когато можете да влезете във форума имам в предвид)Хайде стига... никъде не ви пускам ни едната,ни другата...вие сте вече част от тук и никой не бива да напуска... (бреййй как се карааам...сега ако ме баннат 373116 ... ама така де...)
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
ani_220778
Потребители
Потребители


Брой мнения : 93

ПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Съб Дек 11, 2010 12:31 am

АААААААААА НЕ , НЕДЕЙТЕ ТАКА МОМИЧЕТА не пиша много , но никога не пропускам да вляза тук , не знам какво става но моля ви не загърбвайте това което имаме hug
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
arween44
Админ
Админ
avatar

Брой мнения : 1166

ПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Съб Дек 11, 2010 9:13 am

Натали,
нека ти обесня за какво иде реч.
Не говоря грам английски,не се ровя из нета,не търся и го правя съвсем умишлено.От компютри също не разбирам и да ми излезе прозорец с предупреждение за вирус,не го разчитам.За 1 година от както имам топа го преинсталирам вече 5 пъти.
Някак си от самосебе си форума си го бяхме разделили,Гита отговаряше за секцията с Майкъл,а аз се мотаех из другите.Не сме се договаряли,така се получи.
Признавам си,че имах тайната идея да се разширим и да влизат и други,не само фенове на Майкъл.За това разширих останалите секции.Не предполагах,че това няма да ви се хареса.
Нито една от новите песни в албума не ме грабна,не ме накара да си я пускам отново и отново,за това и не коментирам,знам какво се случва когато кажеш нещо от сорта,всички наскачват да обесняват как може така.Дано ме разбереш за какво говоря и защо не коментирам,нито тук,нито някъде другаде.По никакъв начин не съм пречела нито на другите,нито на Гита,не съм се месила и не съм си налагала мнението.
Няма да си променя отношението към никой,но вече казах,Админ остава Минка 1,сега вече тя ще налага тона тук и ще прави каквото прецени.Щом искате правила кажете и.Крайно време е да се научите да изказвате мнение,да споделяте вижданията си,да бъдете по открити и директни,да устоявате позицията си,да бъдете чесни едни към други.Ако нещо не ви харесва да го кажете и покажете,толерантност не значи прикритост и тайно недоволство,то води само до излишни емоции,до неразбиране и обида.Застанете една срещу друга и си кажете какво не ви е на ред.Така се гради доверие и се създават приятелства,а не със сърдене и мълчание.
Ще си позволя да цитирам едно момиче което написа нещо много умно,дано го разберете правилно:

А останалото са безконечни опити да ни накарат да повярваме, че само всеобщото щастие, при това задължително в рамките на някакъв колектив, е единственото възможно. Е, не е единственото и не е възможно;-)

Няма НИЕ Гита,когато има нещо не изказано,не споделено,не разбрано......застава се зад твърда позиция и ако трябва се влиза в"битка" за да те разберат правилно.Кавичките ми ВИЖ добре. 373116

п.п Остава само един админ,без модератори и т.н. за да няма водачи и борба кой какъв е.Нека ви видя сега дали най накрая ще се научите да искате и да можете........да държите на своето си.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Natali
Потребители
Потребители
avatar

Брой мнения : 325

ПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Съб Дек 11, 2010 12:45 pm

оффф незнам какво да ви кажа...само не се карайте 373116
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
????
ГостПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Съб Дек 11, 2010 1:37 pm

haha
Върнете се в началото Go down
Natali
Потребители
Потребители
avatar

Брой мнения : 325

ПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Съб Дек 11, 2010 8:27 pm

Цитат :
haha

много смешно
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
arween44
Админ
Админ
avatar

Брой мнения : 1166

ПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Пон Дек 13, 2010 8:05 am

Дам,
сеирджии много.Дали не ви е яд за нещо а?
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
arween44
Админ
Админ
avatar

Брой мнения : 1166

ПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Нед Дек 19, 2010 4:04 pm

Представи си, че в теб живее Ангел и че ти от време навреме му позволяваш да погледне през твоите очи. Колко различен би изглеждал светът! Когато Ангелът гледа през твоите очи, и в най-сивия ден ще съзреш дъга. Няма да пропуснеш нито една благоприятна възможност.
Представи си, че в теб живее Ангел и ти му позволиш да мисли вместо теб. Тогава ще изчезне безпокойството, няма да се страхуваш от нищо, защото си позволил на ангелските мисли да станат твои мисли.
Представи си, че усетиш неговата ръка в своята. Тогава всичко, до което се докоснеш, ще бъде благословено и ще оздравее в миг.
Представи си, че позволиш на този Ангел да насочва стъпките ти. Той ще те отведе далеч от отъпканите пътеки и ще ти покаже места, които не си подозирал, че съществуват. Ако позволиш на Ангела да те води, ти ще се изправиш пред неща, от които винаги си се страхувал, но Той ще ти ги поднесе като дар, който си чакал от години.
Представи си, че неговото Ангелско сърце открие светлината в теб! Тогава всеки удар на сърцето ти ще е благословия, а пулсът ти - безконечна песен на небесен барабан.
Представи си, че този Ангел наистина живее в теб. Колко чудесно е да слушаш как гласът ти изрича неговите думи и как всеки, когото срещнеш в живота си, получава от теб напътствия и изцеление.
Представи си, само си представи, че вътре в теб живее и диша Ангел!
Ако му позволиш, той ще се свърже с другите ангели, които живеят във всяко човешко същество. И тогава ще видиш, че светът е пълен със сияещи ангели.
Ако му позволиш. Тогава ти вече няма да си самотен, никога повече няма да се чувстваш изгубен сред човешкото множество. И никога повече няма да търсиш отговорите извън себе си. Никога!
Представи си, о, представи си, само си представи, че в теб живее Ангел и че този Ангел е безсмъртен и никога няма да те изостави! Ако си позволиш да повярваш, най-сетне ще усетиш, че Ангелът наистина живее в теб.
Блажени братя и сестри, Ангелът в мен поздравява сияещия Ангел във вас!


Стефани Уилсън
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Natali
Потребители
Потребители
avatar

Брой мнения : 325

ПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   Пон Дек 20, 2010 12:34 am

колко красиво казано...и колко е трудно за изпълнение...толкова ли много сме се душевно изменили
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Специално, за едно мило момиче   

Върнете се в началото Go down
 
Специално, за едно мило момиче
Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
KINGDOM :: Еnjoy yourself :: Неделно матине-
Идете на: